Buscant una botiga eròtica en català

Botiga eròtica en català, a Girona.

Si busques una botiga eròtica on t'atenguin en Català, pots venir a Lloret de Mar, al Racó de Patricia. Es tracta d'una botiga eròtica on t'atendrà una brasilenya que parla un català gironí impecable, amb el nivell C. No es per presumir, però és curiós veure una brasilenya parlant tant correctament el català.

A part d'axiò, d'aquesta anècdota, comentar que a la botiga hi ha gran varietat de productes eròtics, tals com: lubricants, olis de massatge, vibradors i consoladors, llencería sexy, arnesos, joguines eròtiques i articles per la parella.

La dependenta té gran experiència en la venta d'articles eròtics. Té formació en sexología i intenta ajudar a totes les parelles, solters o solteres que venen buscant alguna joguina de la manera més professional.

A la botiga hi ha les últimes novetats en joguines eròtiques en solitari o en parella, totes elles de les marques més conegudes i certificant la originalitat de tals (Compte amb les imitacions xines que circulen per internet!!) 

Al Racó de Patricia disposem de les marques originals de: Lelo, Pipedream, Fetish, Pjur, Preety, Toyjoy, Leg Avenue, Basix, Rel Feel...etc  

Vine a la nostre botiga eròtica i descobreix tot un nou món. T'hi esperem.

Comments

Leave your comment