Botiga erotica fisica a Girona

Botiga eròtica sexshop de confiança a Girona

Nomès comentar que desprès de 8 anys oberts al públic seguim millorant e incorporant nous productes eròtics, i les darreres novetats en joguines per adults a la nostre Botiga eròtica de Lloret de Mar (Girona). 

Les recomenacions i assesorament de productes eròtics vía telefònica ja no la fem ja que ens trobavem que desprès d'aconsellar clients sobre quins productes o joguines són més adients, alguns d'aquests clients compraven les seves joguines en altres webs de dubtosa reputació o plataformes de macro venda com Wish o ebay o Amaz--n.  ULL!!! Ara us direm perquè heu de tenir cura on compreu.

Per part nostre comentar que si el client ve a la botiga de Lloret de Mar, serà aconsellat i farem el possible per buscar la joguina que millor s'adequï a la seva situació o la de la seva parella. Moltes vegades fem més de psicòlegs/sexòlegs que de venedors. 

En aquest sentit comentar que tots els productes que tenim a la nostre botiga eròtica són productes eròtics originals, i refusem totes les imitacions chines.  Comentar que en moltes pàgines web o grans plataformes de venta com amaz--n hi ha inumerables imitacions o falsificacions de joguines eròtiques. El cas més destacable és el del succionador de clítoris satisfyer o lubricants Pjur.

Si trobes un Satisfyer Pro2 per sota dels 34€ ja pots desconfiar que serà fals amb tot el que comporta: batería dura poc, no es pot sumergir (IP67), fa soroll, poca potència... enfí, ens han vingut molts clients a comprar el satisfyer original desprès d'haver sigut estafats a plataformes com amaz--n.

Les aduanes de espanya i la GC cibernètica intenten frenar o tancar aquestes "webs" sense botiga física, sense adressa i nomès amb un mòvil de contacte o un telèfon fixe "pantalla" desviat a mòvil.. però no donen a l'abast.   Els productes no originals no són ni de silicona mèdica, i això pot portar problemes a qui compra aquestes imitacions. Ja no parlem dels Lubricants falsos... Pensa que estem parlant de productes íntims!! En el més lleu dels casos et causarà irritacions o erupcions a les parts íntimes..

Per posar un exemple pràctic: el conegut masturbador masculí Fleshlight ORIGINAL el tenim a la venta a la nostre botiga a 69,99€, amb el seu precinte de garantía, la mostra de lubricant..etc  Però aquest mateix Fleshlight el pots trobar per internet, inclús a conegudes pàgines de venta, per 40 o 50€, però ULL!!!!

No és el original! (hem fet la prova i hem comprat un per internet) i no té res a veure. Personalment jo com a home no posaré el meu penis dins un Fleshlight que no és original. Es a dir, hauràs llençat 50€ a la brossa per un producte que no ho val, quan el original el tenim a 69€... 

També comentar que en alguna "gran superficie de venta de sextoys" de Girona, Terrassa o la Maquinista aquest mateix masturbador masculí Original el tenen un 20 o 30% més car que a la nostre botigueta eròtica de Lloret de Mar... Res a dir-hi. 

Confía en nosaltres, la teva botiga sexshop a Girona, tot el que tenim és original, amb factura i amb garantía.  Estarem encantats de recomenar-te i aconsellar-te si ens vens a veure. Ens trobaràs a l'avinguda Pau Casals 29 de Lloret (Girona). Molt a prop de l'Hotel Rosamar i del Capbrabo, a 200 mts de la platja.  T'hi esperem!

ENTRAR BOTIGA ERÒTICA ONLINE.  Sex Shop Lloret de Mar, Girona. "El Racó de Patricia"

Comments

Leave your comment